Nou servei: Suport acadèmic individual (online / presencial)

Ens adrecem a vosaltres per comunicar-vos un NOU SERVEI que oferim, com a conseqüència de la situació provocada per la pandèmia i el seu impacte  en el món escolar.

Arrel del confinament han sorgit NOVES NECESSITATS FAMILIARS que, al llarg d’aquests mesos, ens han anat plantejat diverses famílies.

D’aquí neix la proposta d’aquest nou servei que ofereix la possibilitat de realitzar un SEGUIMENT DE LA TASCA ACADÈMICA DE  L’ALUMNE, col·laborant estretament amb l’escola i els tutors corresponents, així com amb les famílies, amb l’objectiu que cap alumne s’enredereixi en el seu procés d’aprenentatge.

COM S’ORGANITZA AQUEST NOU SERVEI?

Comptem amb un grup de col·laboradors externs que, TELEMÀTICAMENT, treballen amb l’alumne per tal de planificar, organitzar i assimilar les diferents tasques escolars.

L’equip de professionals del centre supervisa el treball d’aquests col·laboradors, establint, prèviament, contacte amb els tutors amb la finalitat de conèixer els continguts i objectius específics a
treballar amb cada alumne.

Aquesta tasca de supervisió, realitzada per les professionals del Centre, s’estructura a través del contacte regular amb els
col·laboradors i amb reunions periòdiques amb els tutors, garantint d’aquesta manera una coordinació global en el procés d’aprenentatge de l’alumne.

A QUI VA ADREÇAT AQUEST SERVEI?

Aquest servei l’adrecem a famílies amb fills que estiguin cursant qualsevol etapa escolar i que requereixin un suport per abordar el procés dels aprenentatges acadèmics dels seus fills a casa.

 

Si teniu qualsevol dubte o voleu algun aclariment, no dubteu en contactar amb nosaltres.